Tekenmijnverhaal.nl is een website waar je jouw emotie en ervaringen kunt delen door middel van een tekening. Deze site is speciaal ontworpen voor mensen die een wil hebben om te tekenen of tekenen als hobby hebben. We willen jou de inspiratie geven om het te doen en niet om op te geven. Wij respecteren wat je tekent en elk design is uniek.

Doel

Het doel van tekenmijnverhaal.nl is om mensen te inspireren om te tekenen met alle gevoel. Wij inspireren mensen om je dromen te bereiken. Je hebt het in je en kunt zelf de beste kunstenaar worden. Onderschat jezelf niet. Elk persoon is heel uniek in zijn soort en mag zijn dromen realiseren zonder enig advies van iemand. Zolang er een wil is dan is dit mogelijk.

Website

De website van ons is heel duidelijk en decoratief. Bij het openen van de site wordt je gelijk geïnspireerd. Je ziet ook veel handige tips om te beginnen als tekenaar. Er zijn ook heel wat tekeningen van andere die je kunt meenemen als inspiratie. Bij ons kun je alle soorten tekeningen vinden waarnaar je zoekt. Je kunt ook in contact komen met onze deskundige voor eventuele vragen of onduidelijkheden.